exhibition

warning: Creating default object from empty value in /store/www/clients/client238/web1547/web/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

Omkamra a Gödörben

http://omkamra.hu/godor/

SZENTENDRE A GÖDÖRBEN

A negyven éve működő, legendás Vajda Lajos Stúdió, a tizenöt éves OMKAMRA
művész csoport, és a fiatalok Forgács Társasága, közös nagyszabású kiállítást rendez Budapesten, az Erzsébet téri Gödör Klubban.
A kiállításon, mely – a régi vajdás hagyományokat idézve – kibővül a meghívott barátokkal-vendége kkel , a szentendreiek friss festményei, grafikái, printjei, installációi és videó alkotásai lesznek láthatók.

Nézhető és Nézhetetlen - Kiállítás

NÉZHETŐ ÉS NÉZHETETLEN
VÁLOGATÁS A MŰVÉSZTELEP MUNKÁIBÓL a MűvészetMalomban:
2010 AUGUSZTUS 27-28-29.
(A SZENTENDRE ÉJJEL NAPPAL FESZTIVÁL ALATT)

Megtekinthető - 28 szombat - 29 vasárnap 10 - 24 óráig

Implant - OUT

Ha egy műtárgy kikerül a kiállítótér fehér falai közül, intenzív kapcsolatba lép környezetével. Gyakran olyan erős viszony jön létre, hogy megváltozik saját, vagy a körülötte lévő dolgok jelentése. A médiaművészek számára ez a jelenség mindennapos, mivel egy vetítés felülete a helyszíntől függően lehet egy épület, egy szobor, vagy akár egy épp ott álló jármű is. A bemutatásra kerülő művek ezt a jelenséget kihasználva úgy formálják kontextusukat hogy az az alkotó szándékai szerint kommunikáljon. A meghívott médiaművészek alkotásai a múzeum kertjében, illetve a Fő téren lesznek láthatóak.

Temporary Videospace Szentendre - Videospace Implant

Szentendre
Vajda Lajos Emlékmúzeum
Hunyadi János u. 1.
július 3-5. péntek 14.00-20.00, szombat-vasárnap 10.00-20.00
Temporary Videospace Szentendre - Videospace Implant

A fesztivál idejére Szentendrére implantálja a Videospace-t. A szervezők meghívták a galériát, hogy - ahogy ezt teszi állandó helyén, Budapesten és más helyeken ideiglenesen is - a médiaművészet sokféle megnyilvánulását nemzetközi összefüggésben mutassa be.

THE SEA COMES!- A project by Stichting STOEMP from The Hague

 
THE SEA COMES!
 
A fantastic festival with as them climate change on the South Beach in The Hague. Make a reservation from the 11th till the 14th of September 2008 in your agenda.
Syndicate content